Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/www/kugge.dk/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/www/kugge.dk/wp-includes/plugin.php on line 601
Websites @ Kugge

Qvindekvadrillen


Qvindekvadrillen er en hjemmeside for en gruppe kvinder, der kører kvadrille med deres fjordheste. De har bl.a. kunne ses give opvisning på Roskilde Dyrskue.

Siden er p.t. nedlagt, da Qvindekvadrillen er blevet lagt sammen med en anden køreforening.
Qvindekvadrillen
Websites

Distractions


Et ældre site jeg lavede til mine fraktaler, før jeg besluttede at lægge dem sammen med mine andre projekter. Baggrundsbilledet er lavet fra bunden i Photoshop, og så morede jeg mig med en anderledes måde at vise fraktalernes thumbnails på. distrractionspuzzle
Distractions
Websites

Sweet Leaf – ældre site


Dette er et af mine ældre sites for mine marsvin. Det var et af de sjovere projekter at lave, idet alt er håndlavet.. og fordi jeg ikke havde set nogen bruge 'post-it' sedler til menu.
Sweet Leaf – ældre site
Websites

DKK


Dansk Kæledyrs Klub er en specialklub under Dansk Marsvineklub, som er for alle kæledyrsopdrættere/udstillere. Muligvis vil siden overgå til Wordpress.

Siden kan ses her: Dansk Kæledyrs Klub
DKK
Websites

Dansk Marsvineklub


Siden er lavet til den ældste marsvineforening i Danmark, som blev stiftet i 1984. En stor del af sidens data hentes fra en MySQL-database, da der simpelthen er alt for mange informationer til at det er realistisk at skulle sidde og rette alting til manuelt.

Siden kan ses her: Dansk Marsvineklub
Dansk Marsvineklub
Websites

Fotoguide for dummies


Igennem mange år har jeg set mange meget kiksede billeder af mindre kæledyr... det er f.ex. meget svært at beundre et nyanskaffet kæledyr, hvis dyret er sat i vindueskarmen og fotograferet i kraftigt modlys... eller at hjælpe med at farvebestemme et dyr, hvor billedets farver er endt i den forkerte ende af skalaen, så alt er meget gult, blåt, magenta o.lign.

Siden kan ses her: Fotoguide for dummies

Fotoguide for dummies
Websites

Kreds 1


Siden tilhører Kreds 1, der er en geografisk underafdeling af Dansk Marsvineklub
Indenfor det næste stykke tid, kan det tænkes at siden overgår til Wordpress - enten ved at det nuværende design omarbejdes til det, eller at der kommer et helt nyt look.

Siden kan ses her: Kreds 1
Kreds 1
Websites

Pixel


Denne side er lavet lidt for sjov og hygge. Den er dedikeret til min lille blandingshund, der lyder navnet Pixel - og derfor er grafikken håndlavet pixelgrafik.

Siden kan ses her: Pixel's side
Pixel
Websites

Kjelin


Designet er lavet til en god veninde, der har nogle af de fineste sheltier i Danmark.
Hun ønskede sig et klassisk deisgn i sort/hvid, og hvad er mere klassisk en 'en lille sort kjole med en perlekæde' - perlerne er håndtegnet i Photoshop.
P.t. er designet ved at blive udarbejdet i en Wordpress-model, sådan at det bliver nemmere at opdatere uden de store kundskaber.

Siden kan ses her: Kjelins Opdræt
Kjelin
Websites

a la Tind


Jeg lavede dette design for et par år tilbage, dengang hun havde sit opdræt.
a la Tind
Websites
2019 Copyright © Lina Kugge